Står du og har brug for et byggetilbud?

Det er takket være internettet og tjenester som Voreshåndværker lettere end nogensinde før at indhente byggetilbud. Faktisk er det muligt at indhente en stak tilbud på under ét minut. Lyder det som sød musik i dine ører, så har du gjort klogt i at besøge landets største tilbudsportal inden for byggebranchen. Vi sørger nemlig for, at du kan indhente tilbud fra nogle af landets mange pålidelige byggefirmaer.

Få 3 gratis tilbud lige nu fra lokale håndværkere?

Vi samarbejder kun med profesionelle håndværkere.
Beskriv dine opgave nedenfor og vi sørger for at du får op til 3 tilbud hurtigst muligt.
Bemærk! Hvis du vil sende flere billeder på engang, skal du markere dem alle på engang.   


Er du ikke den fødte håndværker, så kan du glæde dig over, at der er rigtig mange veluddannede og servicemindede fagpersoner, som brænder for at varetage både små og store byggeopgaver for privatpersoner og virksomheder. Der er dermed masser af hjælp at hente, uanset om det drejer sig om en tilbygning, renovering eller noget helt tredje. Vi guider dig sikkert igennem. Få et gratis byggetilbud online

Du risikerer intet ved at indhente et byggetilbud – det er nemlig både gratis og helt uforpligtende. Modtager du et tilbud, som ikke lever op til dine forventninger, så kan du sagtens tillade dig at takke nej. Som kunde forpligter man sig nemlig ikke til noget, inden man har takket ja til tilbuddet, enten skriftligt eller mundtligt. Derfor bør der ikke være noget, som afholder dig fra at indhente tilbud på din byggeopgave.

Indhent byggetilbud her

Inden du indhenter et gratis byggetilbud, bør du sætte dig ned og definere den givne byggeopgave. Jo mere specifik du kan være, desto lettere vil de lokale byggefirmaer have ved at udarbejde et realistisk tilbud. Det er derfor for eksempel ikke tilstrækkeligt at meddele, at man gerne vil have et tilbud på et nyt skur til haven. Du skal helst også kunne oplyse, hvor stort skuret skal være, hvilke materialer det skal bygges i m.v. Du skal under alle omstændigheder forvente, at de valgte byggefirmaer vil stille en række uddybende spørgsmål, inden de udarbejder et tilbud til dig. Deres arbejdstid og udgifter til materialer vil nemlig i høj grad afhænge af, hvor omfattende opgaven er. Forsøg derfor at være så specifik som muligt. Anmod om mindst 3 byggetilbud

Du skal kun have løst én byggeopgave, hvorfor du måske tænker, at det vil give bedst mening at indhente ét byggetilbud.

Det er dog ikke nødvendigvis det mest hensigtsmæssige. Du har nemlig ingen reel mulighed for at vurdere, om du vil kunne få løst opgaven til en bedre pris, hvis du ikke har andre tilbud at sammenligne med. Derfor anbefaler vi altid vores brugere at indhente mindst 3 byggetilbud. Ofte vil man finde ud af, at der er en mærkbar prisforskel på det billigste og dyreste tilbud.

De lokale byggefirmaer er indforstået med, at de er i konkurrence med andre lokale byggefirmaer, hvorfor de vil bestræbe sig på at udarbejde det mest attraktive tilbud. Dette resulterer ofte i en stor besparelse, som man bestemt ikke bør tage for givet. Gør du det til en vane altid at indhente tilbud, når du skal have løst små og store byggeopgaver, så vil du kunne spare en mindre formue. Vil du virkelig gå glip af den mulighed? Vi skaber kontakt mellem kunder og byggefirmaer

Voreshåndværker har helt overordnet én vigtig opgave; at sætte private og virksomheder i kontakt med lokale byggefirmaer.

Det gør vi gennem denne store tilbudsportal, hvor der er mulighed for at indhente tilbud fra over 59.000 firmaer. Selvom landets byggefirmaer har mere travlt end nogensinde før, så er der gode muligheder for, at du kan finde et firma, som har hul i kalenderen, og som dermed kan finde tid til din byggeopgave snarest.

Du kan indhente attraktive byggetilbud via vores portal, hvad enten du er bosat i Aarhus, København, Viborg, Herning, Middelfart, Holbæk eller en helt syvende dansk by. Vi mener nemlig, at alle danskere fortjener et godt byggetilbud uanset geografi.

Vi finder det bedste tilbud til dig gratis!

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde den rigtige håndværker.

Create Your Account