Andersen's VVS Teknik v/ Brian H. Andersen

VVS i Lyngby og Storkøbenhavn

Mere end 20 års erfaring –
Vi hjælper med alle former for VVS arbejde i Kongens Lyngby og omegn

Kompetent og fleksibel VVS i Lyngby
Er rørene utætte eller i stykker på dit badeværelse eller i køkkenet? Drypper det fra overetagen, og kan du ikke finde ud af, hvor vandet kommer fra?
Eller måske du går med tanken om et helt nyt badeværelse eller køkken? Brian Andersen er en VVS installatør, der har kompetencerne i orden. Som selvstændig VVS´er har han en rygsæk fyldt med erfaring. Han er hele tiden opdateret med branchens bedste og mest effektive løsninger og værktøjer.

Din VVS installatør i Kgs. Lyngby og omegn

Bor du i Lyngby eller Storkøbenhavn, er du så heldig at have Andersen’s VVS Teknik i nærheden. Brian er indehaver af Andersen’s VVS Teknik, og har i mere end 20 år udført VVS opgaver for både privat- og erhvervskunder. Der er derfor ikke den opgave i VVS faget, som han ikke har prøvet kræfter med. Siden 2012 har han haft eget firma i Lyngby. Siden stiftelsen har Brian dagligt kørt rundt og tilbudt en professionel hånd til reparation af utætte vandrør, opsætning af armaturer, renovering af køkken og badeværelse og meget mere. Brian både rådgiver og servicerer erhvervs- og privatkunder på daglig basis.

Service ud over det sædvanlige

Hos Brian Andersen’s VVS Teknik er det vigtigt, at vi har en god relation til vores kunder. Når vi kommer ud til en ny kunde, vil vi udover at besigtige eventuelle skader, give professionel rådgivning og komme med forslag til forbedringer. Dermed sænker vi risikoen for, at du pludseligt står med en skade eller et problem relateret til VVS arbejde.

Vores kunder stoler på os

Vi er så privilegeret at kunne sige, at vores kunder sætter pris på den service vi leverer. Derfor har vi de seneste år gennemgået en forrygende udvikling, hvor kredsen af faste kunder er stigende. Vi er altid omstillingsparate, og står derfor klar til at løse endnu flere opgaver. Står du og søger en VVS-installatør, står vi klar til at hjælpe – uanset hvilken type VVS opgave det drejer sig om. Vi lægger stor ære i vores arbejde og ville derfor sætte pris på at hjælpe dig. Søger du akut hjælp? Ring til Brian på 26 27 73 71, og vi kommer hurtigst muligt.

TILBUD

Fra Andersen's VVS Teknik v/ Brian H. Andersen
Mangler du professionel hjælp til VVS arbejde, og er du bosat i Kongens Lyngby eller Storkøbenhavn? Vi er leveringsdygtige i alle former for VVS arbejde og kører rundt i området på daglig basis. Vi har mere end 20 års erfaring, og vi er derfor klar til at løfte opgaven for dig. Om det er en stor eller lille opgave, privat eller erhverv, så står vi klar hele året rundt.

Andre håndværkere
2M Murerservice I/S
 • CVR: 39684632
 • Bymuren 135, 2 sal
  2650 Hvidovre
J&N Entreprise ApS
 • CVR: 41111895
 • Kildegårdsvej 6
  4270 Høng
CP-Byg v/Claus Pedersen
 • CVR: 30393198
 • Nordbirkvej 11
  5240 Odense NØ
Pro Byggeservice ApS
 • CVR: 42738743
 • Taastrup Hovedgade 21
  2630 Taastrup
HVG Byg ApS
 • CVR: 40660577
 • Ejby Industrivej 2
  2600 Glostrup
HOVEDSTADENS BAD & BYG ApS
 • CVR: 36084405
 • Kirkebakken 16
  3630 Jægerspris

Vi finder det bedste tilbud til dig gratis!

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde den rigtige håndværker.