A/S HANSEN & JACOBSEN. TØMRER- OG SNEDKERFIRMA

Reklamebeskyttet

Virksomheden:
A/S Hansen & Jacobsen som blev stiftet i 1969, beskæftiger ca. 20 medarbejdere, tømrer/snedkersvende og lærlinge som alle arbejder struktureret og effektivt med solidt fagligt håndværk som nøgleord.
A/S Hansen & Jacobsen dækker hovedsageligt området Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og tilsluttet BYG’s Garantiordning.

Medarbejderne:
Vores medarbejdere er trofaste og stabile og mange har været i firmaet i en lang årrække.
Alle vores medarbejdere sætter en ære i at betjene kunderne ordentligt og seriøst i en venlig atmosfære.

Vi er stolte af vores medarbejdere, og vi tilstræber konstant at skabe et godt og trygt arbejdsmiljø både fysisk og psykisk, hvor alle bliver hørt og med udviklingsmuligheder for den enkelte.

Daglig ledelse:
Tømrermester Peter Hansen
Tømrermester Morten Hansen
Tømrermester Mads Hansen


A/S Hansen & Jacobsen er en traditionel tømrer- og snedkervirksomhed. Siden starten i 1969 har vi tilbudt alle former for tømrer- og snedkerarbejde med fokus på kvalitet og individuelle løsninger nøje tilpasset den enkelte kunde.
Vores opgaver spænder vidt, men hovedparten af vore entrepriseopgaver er tømrer/snedkerentrepriser.
Vi udfører totalløsninger skræddersyet til den enkelte kunde. Ved nybygninger satser vi især på individuelle løsninger, hvilket vore mange specialopgaver gennem tiden vidner om. Tilbygninger, ombygninger, renoveringer og istandsættelser er ligeledes områder, hvor vi stiller vor ekspertiser til rådighed. Når vi indkøber materialer benytter vi kun anerkendte fabrikker landet over. Vinduer, døre, trapper, køkkener, bordplader m.v. køber vi som oftest fabriksfremstillet. Vi udfører også gerne hovedentrepriser, hvor vi som koordinator sørger for, at projektet kommer sikkert i hus. Dette sker i samarbejde med vores faste stabile underentreprenører, som alle har samme seriøse indstilling som os.

Service

A/S Hansen & Jacobsen har konstant service biler kørende i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi er derfor altid i stand til at servicere private, erhvervs-virksomheder, butikker, boligselskaber m.v. når der er brug for større og mindre reparationer.

Værksted

På vores eget snedkerværksted kan vi fremstille kvalitetsprodukter i præcis den udførelse vore kunder ønsker.
Vores værksted reparerer også vinduer, døre m.m. i det omfang det er rentabelt eller hvis der er tale om f.eks. fredede bevaringsværdige bygningsdele. Entrepriser

Vi udfører også gerne hovedentrepriser, hvor vi som koordinator sørger for, at projektet kommer sikkert i hus. Dette sker i samarbejde med vores faste stabile underentreprenører, som alle har samme seriøse indstilling som os.

Service/Værksted

A/S Hansen & Jacobsen har konstant service biler kørende i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi er derfor altid i stand til at servicere private, erhvervs- virksomheder, butikker, boligselskaber m.v. når der er brug for større og mindre reparationer. Medarbejderne på servicevognene styrer selv deres opgaver. De er i stand til at disponere, tage stilling og købe ind, således at tvivlsspørgsmål, materialekøb og prisoverslag i de fleste tilfælde kan løses på stedet.

Ved akutte skader kan vi rykke ud med meget kort varsel, og via mobiltelefonen har vi altid mulighed for at komme i kontakt med servicebilerne.

Vi løser selv alle former for tømrer/snedkeropgaver og har desuden kontakt til en række gode underentreprenører indenfor alle fag.

Det er ikke alle kompletterende bygningsdele der kan købes færdige fra fabrik i den udførelse vore kunder stiller krav om.

På vores eget snedkerværksted kan vi fremstille kvalitetsprodukter i præcis den udførelse vore kunder ønsker.

Vores værksted reparerer også vinduer, døre m.m. i det omfang det er rentabelt eller hvis der er tale om f.eks. fredede bevaringsværdige bygningsdele.

Andre håndværkere
J&N Entreprise ApS
 • CVR: 41111895
 • Kildegårdsvej 6
  4270 Høng
Walbech Huse ApS
 • CVR: 33583982
 • Birkerød Kongevej 103
  3460 Birkerød
AMA BYG ApS
 • CVR: 35028501
 • Winthersmindevej 2
  2635 Ishøj
Murermester Salting
 • CVR: 38737023
 • Lundevej 1
  4652 Hårlev
Pøckel Tømrer & Snedker ApS
 • CVR: 40617450
 • Hornebyvej 4
  3100 Hornbæk
K. Hus & Haveservice
 • CVR: 27186289
 • Falen 69, 1 sal
  5000 5000
Frisk Malerservice
 • CVR: 25518500
 • skindergade 15
  1159 Hørsholm
Kenn dit gulv ApS
 • CVR: 39187035
 • Bagsværd Hovedgade 99
  2880 Bagsværd

Vi finder det bedste tilbud til dig gratis!

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde den rigtige håndværker.