Bauns Tømrer og snedker v/Frank Baun

Reklamebeskyttet

Tømrer og snedker med mange års erfaring

Har du behov for hjælp fra en tømrer i området omkring Esbjerg eller Varde, kan Baun’s Tømrer og Snedker give dig en hjælpende hånd med arbejdet.

Vi er et professionelt og erfarent tømrerfirma, som varetager både små og store opgaver, og som altid leverer gode resultater.

Kvalitet og god service til en fornuftig pris

Kvalitet, omhyggelighed og grundighed er nøgleordene i firmaet. Vi vægter kvalitet højt og går aldrig på kompromis med det arbejde, som vi udfører for dig. Vi sætter god kundeservice og konkurrencedygtige priser i højsædet, hvilket er med til at sikre dig en god oplevelse hver eneste gang, du vælger en håndværker fra vores firma.

Snedker med glade kunder og kyndig rådgivning

Vores kunder sætter pris på vores arbejde, og vi vil også meget gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at bidrage med en udtalelse.

Som faglært tømrer og snedker besidder vi i stor grad faglig stolthed og yder derfor også gerne professionel rådgivning til dig i forbindelse med det tømrerarbejde, du ønsker at få udført.

Vi hjælper gerne til ved at komme med konkrete forslag til løsninger, der dækker dit behov, så du slutteligt vil få det bedste resultat.

Vi er blandt andet specialiseret i:

Vi hjælper med store og små projekter

Livet kan byde på mange forskellige projekter, hvor du kan få brug for en tømrer. Vi er ikke bange for at tage fat og give dig en hånd med, når der er brug for det. Det gælder, uanset hvilket projekt du står overfor.

Vi har en masse erfaring inden for tømrer- og snedkerbranchen. Vi har derfor været med til mange forskellige typer af projekter – både store og små. Vi står klar til at hjælpe dig med lige netop dit projekt.

Skal du i gang med en større renovering, kan vores tømrere hjælpe dig med en kvalitetsløsning. Vi sørger for en plan, hvor du bliver inkluderet i hele processen. Det mener vi, giver dig en god og tryg oplevelse.

Få et uforpligtende tilbud af et tømrerfirma

Ønsker du at få en tømrer eller snedker til at hjælpe dig med din opgave, er du naturligvis meget velkomme til at kontakte os. Vi laver gerne et skræddersyet tilbud, som passer perfekt til netop dig.

Andre håndværkere

Vi finder det bedste tilbud til dig gratis!

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde den rigtige håndværker.