DK-TØMRER

Reklamebeskyttet

DK-TØMRER løser et væld af forskelligartede opgaver lige fra reparation af gamle døre og vinduer til tagrenovering og montering af køkkener. Fra de små og detaljerige træarbejder til de store linjer, når huset skal udbygges eller ombygges.

Tagrenovering og andet tagarbejde udføres
Er taget utæt, eller trænger det til at blive skiftet ud, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for forskellige former for tagarbejde. Vi lægger stor vægt på at levere kvalitetsarbejde, og derfor er du altid sikret en professionel løsning, som kan holde i mange år.

Hvad koster et nyt tag?
Der er meget stor forskel på prisen på et nyt tag. Det kommer helt an på, hvilken tagtype du vælger, hvor stort dit tag er, og om der er særlige forhold, der gør sig gældende omkring dit tag. Derudover afhænger vores pris af, hvordan undertagets tilstand er, og om det eventuelt skal udskiftes i samme omgang.

Udskiftning af vinduer og døre udføres for private og erhverv
Der kan være mange forskellige grunde til, at en bygnings vinduer eller døre skal udskiftes. Det kan for eksempel være på grund af slitage, utætheder eller for at få mere lys ind. Uanset hvad årsagen er, står vi klar til at hjælpe dig med den rette løsning.

Nye gulve til private og erhverv
DK-Tømrer har løsningen, hvis du skal have lagt nyt gulv eller bare have fornyet det gamle.
Vi er vant til at arbejde med mange forskellige typer materialer, og vi kan også hjælpe dig med at udvælge de bedste materialer, så du er sikker på, at det nye gulv kommer til at leve op til dine krav og forventninger.
Hvis du har et gammelt og slidt gulv, som trænger til en opfriskning, kan vi tilbyde dig en god løsning, som med garanti vil gøre dig tilfreds.

Køkkenmontering og reparation
Køkkener er vores speciale lige fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkenet. Der er utallige muligheder, men uanset hvilken løsning du vælger, sikrer vi, at det færdige resultat kommer til at fremstå funktionelt og elegant.
Vi tilpasser også færdigproducerede køkkener, så de passer til rummets form og den plads, der er til rådighed. Vi besøger gerne vores kunder for at måle rum og vægge, så vi sammen kan tale om mulighederne for at designe det perfekte køkken.

Træterrasser til haven eller sommerhuset
Et andet af vores specialer er terrasser, som vi har bygget i alle størrelser. Vi står klar til at rådgive dig til en løsning, der passer til dit hus og dine ønsker. Skal terrassen være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller med en sandkasse i hjørnet til børnene?
Mulighederne er utallige, men fælles for dem alle er, at vi kun bygger i de bedste materialer.
Ønsker du at ombygge eller udvide din nuværende terrasse, har vi også løsninger til det. Vi klarer desuden små reparationer og almindelig vedligeholdelse, hvis terrassen trænger til en kærlig hånd.

DK-TØMRER er din professionelle partner i træarbejde.
Vi har mange års erfaring og kører ud til boligejere og erhverv på Sjælland.
Prisen afhænger af, hvor stor opgaven er, og hvilke materialer der ønskes anvendt.

Kontakt os i dag
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål.
Ring til os på telefon 53539599, eller skriv en mail på info@dk-tomrer.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Andre håndværkere
Krarup Byg & Anlæg
 • CVR: 14665870
 • Sorøvej 21
  4171 Glumsø
MMH VVS & Installation
 • CVR: 43117467
 • Sorøparken 3, 1 sal
  4180 Sorø
West Entreprise
 • CVR: 22004948
 • Kulhusvej 7
  3390 Hundested
FELDAM VVS ApS
 • CVR: 35253963
 • Østvej 10
  3230 Græsted
Ladvings Byg & Multiservice
 • CVR: 34806977
 • Bresemanns Allé 28 C
  4900 Nakskov
Dybros ApS
 • CVR: 37224529
 • Vibelandsvej 18
  3200 Helsinge
WB Entreprise
 • CVR: 41166770
 • Hørve Kirkevej 24
  4534 Hørve
MK BYG
 • CVR: 44260727
 • Frederiksberg 57
  4470 Svebølle

Vi finder det bedste tilbud til dig gratis!

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde den rigtige håndværker.