Exeed Entreprise

Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring, skriv eller benyt kontaktformularen – Så vi kan snakke om dit kommende projekt. Exceed Entreprise arbejder på hele Sjælland og i enkelte tilfælde Fyn og Lolland.

Kontakt os i dag til en snak, eller lad os ringe.

Services

Vi kan varetage mange forskellige byggeopgaver inden for Gipsarbejde, Vinduer & døre, Isolering samt Tagrenovering mm.

Hos Exceed Entreprise udfører vi alt fra mindre entrepriser til store installationsopgaver og lægger stor vægt på dine ønsker og behov gennem hele processen.

Vinduer og døre

Vi står gerne for udskiftning og montering af vinduer og døre i din bolig og sikrer dig et resultat i højeste kvalitet.

Reperation eller udskiftning af vinduer og døre

Hos exceed entreprise udfører vi alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Hvis døre eller vinduer i din bolig skal udskiftes helt, kan vi også klare det for dig.
Vi sikrer os altid at de vinduer og døre der monteres, matcher arkitektonisk og proportionsmæssigt til din bolig.
Vi har også styr på kvalitet og lovkrav, så vi kan sikre at du bliver tilfreds med dine nye vinduer og døre.

Isolering

Vi udfører næsten alle opgaver inden for isolering og hjælper dig gerne med at nedbringe varmeregningen i din ejendom.

Hulmursisolering

Mange ejendomme er ikke hulmursisolerede, hvilket resulterer i et stort tab af varme gennem ydermurene. Hulmursisolering er en nem og billig løsning, som sikrer at indeklima og komfort bliver bedre, samt en lavere varmeregning.

Isolering af etageadskillelse

Isolering eller efterisolering af etageadskillelser er en god investering, som hjælper til et bedre indeklima i ejendommen.
Ved at isolere mellem etagerne, opnår man også at varmen bliver længere i rummet, hvilket gør det lettere at varme op og reducerer varmeregningen.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i et samarbejde eller har spørgsmål omkring vores services.

Gulve

Vi har stor erfaring inden for gulvservice og laver alle former for gulve. De gulvløsninger vi leverer er gennemtænkte og der bliver altid taget hensyn til dine ønsker omkring økonomi og æstetik.

Behandling af gulve

Hvis dine gulve skal have nyt liv, kan en overfladebehandling give mange muligheder. Hos Exceed Entreprise udfører vi mange slags behandlinger så som: Gulvafslibning, Gulvafhøvling, Ludbehandling, Oliebehandling og Lakbehandling.

Montering af nye gulve

Vi står til rådighed og hjælper gerne med at danne et overblik over fordelene ved de forskellige gulvtyper. Når du har valgt hvilken type gulv der skal bruges til projektet, monterer vi effektivt til et flot og holdbart resultat.

Tagrenovering

Hos Exceed Entreprise udfører vi tagrenovering, som kan forlænge holdbarheden af dit tag med mange år.

Tagmaling

Ud fra dine ønsker, hjælper vi gerne med at male dit tag med miljøvenlig tagmaling og professionelt udstyr. Efter endt behandling med tagmaling, vil dit tag fremstå som nyt og være effektivt beskyttet mod fugtindtrængen, vand og UV-stråling.

Tagrensning / Algebehandling

Da mos holder på regnvand, kan der opstå frostsprængninger i tagets samlinger, hvilket på længere sigt kan resultere i et utæt tag. Vi fjerner effektivt mos og algebelægninger fra taget, med miljøvenlig sæbe som er tilsat desinfektionsmiddel. Vi anbefaler at denne behandling bliver udført med jævne mellemrum, for at sikre at taget er beskyttet optimalt mod nye belægninger.

Murerarbejde

Hos Exceed Entreprise udfører vi alle slags murerarbejde for private og erhverv. Om facaden skal renoveres, eller boligen udvides med en tilbygning, hjælper vi gerne og sikrer et professionelt og holdbart resultat.

Facaderenovering

Skal facaden på din ejendom renoveres?
Så står vi klar med gode ekspertråd og den rigtige løsning til dig.

Med tiden tærer vind, vejr og forurening på facaden og ændrer bygningens overfladestruktur. Puds kan falde af eller ud af væggene, og fuger blive tørre og revne. Hvis ikke disse skader udbedres, kan der opstå fugtskader hvilket med tiden kan blive dyrt at fikse. En facaderenovering kan have en stor betydning for din ejendoms udseende og ikke mindst for holdbarheden som klart forbedres.

Grund og sokkel

Der kan opstå revner i husets sokkel på grund af fugt, frostsprængninger eller andre former for indtrængning.
En revnet sokkel kan på længere sigt føre til fugtskader i vægge og fundamentet, som kan begynde at smuldre. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at udbedre disse skader og sikre et pænt holdbart resultat i mange år.

Nybygninger / Tilbygninger

Ud fra dine ønsker laver vi gerne ny og tilbygninger, med respekt for allerede opførte bygninger og stilarter. Om du skal have bygget et nyt indgangsparti til boligen, eller en ny garage hjælper vi dig i mål med dit projekt fra start til slut.

Andre håndværkere
Dybros ApS
 • CVR: 37224529
 • Vibelandsvej 18
  3200 Helsinge
KloakTek
 • CVR: 37668281
 • Vængevej 30
  5772 Kværndrup
WOLLERUP KLOAK ApS
 • CVR: 28658125
 • Niels Frederiksens Alle 36
  2610 Rødovre
Larsens Byg & Have
 • CVR: 40019626
 • Eskilstrupvej 21
  4560 Vig
RD El-Teknik ApS
 • CVR: 39309823
 • Gurrelund 26
  2660 Brøndby Strand
ENTREPRENØR HENNING PEDERSEN
 • CVR: 18328151
 • Søndervangen 31
  3460 Birkerød
West Entreprise
 • CVR: 22004948
 • Kulhusvej 7
  3390 Hundested
Jeres Handyman
 • CVR: 40750630
 • Klosteret 497
  6100 Haderslev

Vi finder det bedste tilbud til dig gratis!

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde den rigtige håndværker.