Gulvafslibning v/ Lars Bo Nielsen

Om Lars Bo

Er du træt af det ”trætte” trægulve ?

Er det slidt og ikke til at få rigtigt rent mere og søger du gulvafslibning omkring Aalborg?

Lars Bo kan opfriske dit trægulv med en afslibning og efterbehandling.

En forbedring der både kan ses og mærkes. Aftal med Lars Bo hvordan gulvafslibnings slutresultatet skal være.

Skal vi gulvafslibe eller lakere, oliebehandle?

Hvordan kommer det til at se ud?
Hvordan vedligeholder du selv en gulvafslibning efterfølgende.

?” Jeg spørger f.eks kunden, om der er børn eller hunde i familien, før jeg anbefaler hvilken type behandling, der egner sig bedst til den ekstra belastning, det gi’r i dagligt brug. ”

?” Jeg kommer gerne ud, hvis kunden f.eks er i tvivl, om gulvet overhovedet er egnet til afslibning.”

Lars Bo har stået i lære hos det gode gamle HUMMEL og har arbejdet selvstændigt i over 14 år nu. 10.000-vis af kvm er forskønnet – i boligforeninger, hos private og i offentlige institutioner.
?
”I det hele taget er det vigtigt for mig at få en hyggelig snak om forventninger og muligheder”,
Gulvafslibning er noget, mange private ordner selv, men der er en risiko for, at projektet går galt. Det bedste resultat opnås med en rigtig gulvmand.?

Sæbebehandling og vedligeholdelse

Ludbehandlede eller hvid-olierede trægulve kan i nogle tilfælde “reddes” ved blot en let-slibning og behandling

Vigtigt at bemærke: Er der en direkte skade – et eller flere steder – f.eks efter en kontorstol eller en Trip-Trap børnestol,

er let-slibning ikke tilstrækkelig.

Derefter vedligeholder du det pæne resultat, med den samme sæbe, som jeg har brugt til behandlingen.

Gulvafslibning

Priserne på professionel gulvafslibning

Det er lavere, end de fleste tror, og samtidig sparer man tiden og besværet med at leje maskiner og skaffe de kostbare sandpapirsbånd, selv at udføre arbejdet og aflevere udstyret tilbage.

”Og så tænker folk sjældent på, når de selv lakerer, at ”vanddige” lakker højst er holdbare i et år…man kan altså ikke bruge resterne, næste gang gulvet trænger.

”Hvad koster det?”

”Når jeg kender opgavens omfang, regner jeg på det og kommer med et godt tilbud. Jeg vil gøre meget for at være konkurrencedygtig – både på kvalitet og pris.”

”Støver det meget?”

”Det er træ, det er sandpapir – selvfølgelig støver det. Dog ikke mere end en støvsuger og en fugtig klud kan klare.”
”Jeg går i det hver dag, og jeg suger, det jeg kan!”
Jeg henvender mig primært til gulvafslibning i aalborg om omegn.
(Maskinen har en støvsugerpose)??

Gulvafhøvling i Aalborg

Professionel gulvafhøvling i Aalborg og resten af Nordjylland

Trænger dit gulv til en grundig behandling, hvor en klassisk afslibning ikke er nok, tilbyder Gulvafslibning v/Lars Bo Nielsen også gulvafhøvling. Der er tale om et større indgreb ved en afhøvling, hvor overfladen af gulvet bliver udjævnet og gjort pænt igen, hvis det har store dybe ridser, er skævt eller lignende. Jeg tilbyder en gennemført professionel afhøvling af dit gulv, som gør dit gulv så godt som nyt igen. Det er klart den mest økonomiske løsning af vælge denne afhøvling frem for en udskiftning af gulvet, da jeg har de rette maskiner til at udføre arbejdet grundigt og effektivt.

Tag fat i en erfaren fagmand

Selvom det på papiret er muligt for privatpersoner selv at udføre gulvafhøvlingen, så anbefaler jeg, at du tager fat på os. Mine mange års erfaring i branchen og faglige viden sikrer dig, at det er de rette teknikker, maskiner og materialer, der benyttestil arbejdet. Det betyder at du undgår at få ødelagt gulvet, hvilket kan hænde for privatpersonen, der måske ikke har prøvet at afhøvle før.

Tag kontakt og få et uforpligtigende tilbud

Det kan være en vanskelig opgave at høvle gulvet, hvis du ingen tidligere erfaring har med opgaven. Du kan derfor med fordel tage kontakt til Gulvafslibning v/Lars Bo Nielsen på tlf. nr.: 40 50 80 30, via mailadressen: larsbo@gvdnet.dk eller via kontaktformularen på hjemmesiden: lbgulve.dk. Jeg sidder klar til at vejlede og rådgive dig, så du får den helt rigtige behandling til den helt rigtige pris. Jeg opererer primært i Aalborg, Hirtshals og resten af Nordjylland, men kører også gerne sydpå, hvor jeg blandt andet har kunder i Viborg og omegn.

Andre håndværkere

Vi finder det bedste tilbud til dig gratis!

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde den rigtige håndværker.