HVG Byg ApS

TOTALENTREPRENØR I KØBENHAVN

MURER-, TØMRER- OG ENTREPRENØRARBEJDE

Som totalentreprenør tilbyder vi professionelt håndværk inden for flere faggrupper, og løser alt fra nedrivning til nybyg. Vi har et tæt samarbejde med førende arkitekter, rådgivende ingeniører samt uvildige byggerådgivere, og med vores store ekspertise er du sikret en kompetent og erfaren entreprenør når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Vi er et team af engagerede og dygtige håndværkere! Hos HVG Byg ApS brænder vi for at løse spændende byggesager for både privat og erhverv i København, Nordsjælland og resten af Hovedstaden. Vi er en familiedrevet virksomhed, der har fokus på at møde vores kunder i øjenhøjde. Vi har siden dag et haft vores kunders ønsker og behov i centrum. Du er med andre ord sikret at blive mødt af en smilende håndværker, der har dine drømme i centrum

EN OPLAGT SAMARBEJDSPARTNERE

Hos HVG Byg ApS er vi stolte over det arbejde, vi som byggefirma hver dag leverer til vores kunder og samarbejdspartnere. Vores værdier bygger på holdbare og bemærkelsesværdige løsninger, hvor vi med et konstant fokus på kvalitet og grundighed, stræber efter at levere et resultat udover det sædvanlige.

Vi er samtidig en familiedrevet virksomhed, der siden dag et har haft vores kunders ønsker og behov i centrum. Vi tror på, at en god og personlig relation til vores kunder er med til at skabe det bedste resultat. Du vil derfor altid blive mødt i øjenhøjde, når vi står for dit projekt. Vi sørger for ærlig vejledning, så vi sammen kan finde den bedste løsning på din opgave.

Som byggefirma arbejder vi tæt sammen med førende arkitekter, rådgivende ingeniører samt uvildige byggerådgivere, så du altid er sikret korrekt rådgivning og effektiv byggestyring når opgaven kræver koordinering af flere faggrupper.

Vores store knowhow gør os til en alsidig og tillidsfuld samarbejdspartner. Vi lytter og forstår dine drømme, ønsker og behov når byggeprojektet skal realiseres. Hos HVG Byg ApS er vi anerkendt som et professionelt byggefirma, med øje for enhver detalje, der altid leverer lidt ekstra for at fuldende den gode oplevelse.

VI LYTTER TIL DIN BEHOV

Vi lægger stor vægt på en professionel og tillidsfuld dialog, hvor vi indledningsvis laver en forventningsafstemning af dit byggeprojekt. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi i kombination med vores faglige viden og erfaring som byggefirma, får skabt de mest optimale løsninger.

Vi udfører primært arbejde i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men servicerer gerne hele Sjælland, når der er behov for den rette ekspertise og dygtige fagfolk. Kontakt os på telefon 40 60 64 62 for råd og vejledning, eller få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt

DIN PROFESSIONELLE ENTREPRENØR

Vi elsker byggeprojekter der kræver koordination og samarbejde på tværs af flere faggrupper. Vores team af professionelle håndværkere gør os til et oplagt valg, når du har behov for en seriøs entreprenør.

Vi løser alle typer bygge- og renoveringsopgaver, og kan tilbyde professionelt håndværk når du har behov for koordinering af flere faggrupper.

TÆT KUNDEDIALOG

Vi holder en tæt og konstruktiv dialog omkring dit byggeri, hvor en løsningsorienteret og løbende rådgivning er i fokus. Alle vores medarbejdere er håndværksuddannede og besidder en høj faglighed. Derfor får du et professionelt og veludført resultat, når HVG Byg ApS står for opgaven.

Som professionelt bygge- og entreprenørfirma i København kan vi hjælpe dig sikkert i mål med dit byggeprojekt. Hos HVG Byg ApS bygger vi både for privat og erhverv. Ingen opgaver er for små eller store, når det kommer til kvalitetsbevidst og professionelt byggeri.

Andre håndværkere
Krarup Byg & Anlæg
 • CVR: 14665870
 • Sorøvej 21
  4171 Glumsø
Tømrerfirmaet Hvid ApS
 • CVR: 44151863
 • Ydergårdsvej 5
  4220 Korsør
Severin Larsen Møbelpolstring
 • CVR: 77802711
 • Birkerød Kongevej 80
  3460 Birkerød
Billes Varmeservice
 • CVR: 36341769
 • Tangbjergvej 19
  3650 Ølstykke
Tømrermester Ulrik
 • CVR: 42601993
 • Elmehusene 182
  2600 Glostrup
AMA BYG ApS
 • CVR: 35028501
 • Winthersmindevej 2
  2635 Ishøj
EC-BYG V/ERIK LILJENGREN CHRISTENSEN
 • CVR: 18699605
 • Ellesvinget 83
  2950 Vedbæk
ROSENDAHL ENERGITEKNIK ApS
 • CVR: 43978462
 • Lille Lyngbyvej 8
  3320 Skævinge

Vi finder det bedste tilbud til dig gratis!

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde den rigtige håndværker.