MS entreprise v/Mike P Schuster


Få hjælp til belægning af indkørsel og meget andet belægningsarbejde

Er det blevet tid til at få en ny belægning i din indkørsel, drømmer du om at få anlagt en smuk fliseterrasse i haven, eller har du brug for professionel hjælp til en anden form for belægningsarbejde

Hos MS entreprise v/Mike P Schuster tilbyder vi flere forskellige former for brolægning, og vi står dermed også klar til at hjælpe dig med lige netop din opgave.


Vi sikrer dig en solid og holdbar flisebelægning

Vi er en brolægger med en høj faglig stolthed, og som aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Derfor kan du altid forvente, at du får en både solid og holdbar flisebelægning, når du vælger at lade os udføre dit belægningsarbejde, og samtidig sørger vi naturligvis for, at resultatet bliver, præcis som du drømmer om. 


Få hjælp til valg af fliser 

Der kan være mange valg, der skal træffes i forbindelse med en belægning af indkørsel eller en anden belægningsopgave. Uanset om du har brug for vores hjælp i forbindelse med valg af fliser eller noget helt andet, så sørger vi for, at du får den rådgivning og vejledning, som du har behov for. 

Vi lægger stor vægt på den gode kundedialog, og derfor bruger vi også altid den nødvendige tid på at sikre os, at du får den hjælp, som du har behov for i forbindelse med dit belægningsarbejde. 


Hvad koster brolægning 

Vores priser på brolægning varierer fra opgave til opgave. Prisen afhænger blandt andet af 

 • Hvilken type belægning der er tale om

 • Hvor stor belægningen skal være

 • Om området allerede er klargjort, eller om vi først skal klargøre området

 • Hvilke fliser eller sten du vælger

 • Hvor lang tid vi forventer at skulle bruge på opgaven. 

Kontakt os gerne allerede i dag, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på din brolægning i forhold til den høje kvalitet, som vi leverer.


Få en solid belægning i din indkørsel

Med en solid flisebelægning i din indkørsel kan du altid sikre dig, at du har et fast underlag, som du kan parkere din bil på, når du kører ind i din indkørsel. Hos MS entreprise v/Mike P Schuster hjælper vi dig gerne, hvis du har brug for professionel hjælp til at få anlagt en ny indkørsel med fliser eller sten. 


Derfor skal du lade os udføre dit flisearbejde 

Der er flere gode grunde til, at du lige netop bør vælge at lade os stå for at anlægge en ny indkørsel på din grund. Først og fremmest har vi et stort fokus på den gode dialog, så vi sammen kan komme i mål med lige netop den indkørsel, der lever op til dine ønsker og behov. Vi sikrer dig også den rette vejledning undervejs, for der kan være mange forskellige valg, der skal træffes, og spørgsmål der dukker op undervejs, i forbindelse med etableringen af en ny indkørsel. 


Vi er meget kvalitetsbevidste, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Med vores hjælp til lægning af fliser kan du således være sikker på, at du får et flot resultat, der kan holde i de næste mange år. 


Hvad koster en ny indkørsel 

Hvor meget det koster at få anlagt en ny indkørsel afhænger af en række forskellige faktorer. Her kan blandt andet nævnes: 

 • Hvor lang tid vi skal bruge på at klargøre området indledningsvist

 • Hvilken type sten eller fliser du kunne tænke dig som belægning

 • Hvor stor din nye indkørsel skal være

 • Om vi også skal hjælpe dig med andre opgaver.


Kontakt os og få beregnet en skræddersyet pris på din opgave

Vores priser bliver skræddersyet ud fra den enkelte opgave og kundens individuelle ønsker. Du er derfor velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din nye indkørsel. 


Havemand der aldrig går på kompromis med kvaliteten af arbejdet

Vi er din lokale havemand i både Roskilde, Kalundborg, Holbæk og omegn, og vi varetager mange forskellige typer opgaver for både private husejere såvel som en række forskellige typer erhvervskunder. Skal vi også hjælpe dig med dit projekt

Få den havehjælp som du har behov for

Har du brug for professionel hjælp til at få anlagt en ny indkørsel ved dit hus, eller har du brug for hjælp til at få passet og vedligeholdt din have eller dit grønne område


Så lad os hos MS entreprise v/Mike P Schuster hjælpe dig.

Vi har et stort fokus på den gode kundekontakt 


Det er vigtigt for os, at du får den rette service og hjælp, som du har brug for af vores havemand. Derfor har vi et stort fokus på altid at have en god kontakt med hver enkelt kunde, og vi bruger gerne den nødvendige tid på at sikre os, at du får den rette rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave. 

Samtidig går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og du kan derfor altid forvente, at du får et veludført resultat i en høj kvalitet, der lever op til dine ønsker og behov. 


Sådan kan vores havemand hjælpe dig

Vi er en alsidig havemand, der som nævnt kan udføre rigtig mange forskellige typer opgaver inden for vores fag. Vi kan blandt andet hjælpe dig i forbindelse med følgende opgaver: Anlægning af ny indkørsel, belægningsarbejde, træfældning og haveservice.

Kontakt os i dag og indhent et uforpligtende tilbud på dit havearbejde


Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en skræddersyet pris på lige netop dit kommende belægnings- eller havearbejde, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os. Når vi kender til dine ønsker og behov samt din opgaves omfang, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig på arbejdet.

Vi er en alsidig og kvalitetsbevidst havemand, der sørger for, at du får et både flot og langtidsholdbart resultat, og som samtidig lægger vægt på god service, kompetent rådgivning og vejledning samt en høj kvalitet.

MS Entreprise

Hos MS Entreprise følger det gode resultat altid med et højt serviceniveau. Fos os, betyder det en stabil og tæt kundekontakt før, under og efter et projekt.

Vi afspejler vores succes i vores kundens tilfredshed.

Vi har flere års erfaring indenfor en bred palette af områder i håndværksfaget. Af samme årsag vejleder og rådgiver vi altid vores kunder, så du er sikret den bedste løsning, som passer til dine individuelle behov.   

Hvis du har en opgave, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, skal det ikke afholde dig fra at kontakte os. Vi står altid klar til en uforpligtende samtale, hvor vi i fællesskab finder ud af om vi er de bedste til at løse din opgave.


Vi glæder os til at høre nærmere, om dine fremtidige opgaver!

Andre håndværkere
Gyldenvang Anlæg & Entreprise
 • CVR: 27216420
 • Svestrupvej 27
  3650 Ølstykke
HF Gulv og Byg I/S
 • CVR: 44139774
 • Harestien 16
  2880 Bagsværd
Pøckel Tømrer & Snedker ApS
 • CVR: 40617450
 • Hornebyvej 4
  3100 Hornbæk
B.B. Jørgensen
 • CVR: 35190384
 • Stærevej 71
  2400 København NV
K. Hus & Haveservice
 • CVR: 27186289
 • Falen 69, 1 sal
  5000 5000
Sorø El-Service
 • CVR: 17646397
 • Stokholtsvej 25
  4173 Fjenneslev
Forfar's Håndværk
 • CVR: 43217151
 • Lammegade 32, 1 sal
  4000 Roskilde
Godtfredsen Aps
 • CVR: 40922830
 • Størlingevej 53
  4733 Tappernøje

Vi finder det bedste tilbud til dig gratis!

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde den rigtige håndværker.