RD El-Teknik ApS

Reklamebeskyttet

Velkommen

El-installatør i Roskilde, Holbæk og omegn.
Med hovedkontor i Brøndby Strand kører vi på det meste af Sjælland, og udfører el-opgaver professionelt til både private og erhverv. Som elektriker virksomhed kan vi klare alt fra el-installationer og el-eftersyn til energioptimering og rådgivning om de løsninger, vi kan tilbyde dig.

Med RD El-Teknik Aps som el-installatør undgår du dårlige oplevelser og selv at skulle tage stilling til forskellige elektriske løsninger.

Vores elektrikere hos RD El-teknik Aps sørger altid for, at du er i gode hænder, og vi bestræber os på at få opgaven løst hurtigst muligt.

Vi har fokus på at levere det bedste resultat hver gang og yder individuel og personlig rådgivning, så du efter en samtale eller et besøg fra din elektriker står med en bedre forståelse af, hvad din nuværende el-løsning betyder for dig.

Elektriker med døgnservice – akut service

De værste uheld er typisk ude, når man mindst venter dem, og der kan derfor pludseligt opstå behov for akut hjælp fra en professionel elektriker. Heldigvis står vi hos RD El-teknik Aps klar til at rykke ud med døgnservice til hele Sjælland, heriblandt Holbæk, Roskilde og omegn, så vores dygtige elektrikere hurtigt kan få situationen under kontrol og hjælpe dig godt videre.

Ring til vores elektriker døgnservice og få hjælp

Du kan ringe på telefon René: +45 60 89 06 84 eller Dennis : +45 31 20 83 70 uanset tid, da vi tilbyder døgnservice. Vi rykker nemlig også ud udenfor almindelig åbningstid. Dette for at sikre, at du får den hjælp og gode service, du har behov for, med det samme uheldet sker.

Prisen på døgnservice af en el-installatør fra RD El-teknik Aps mellem 16.00 og 07.00 er kr. 1100,- i timen, hvortil der kommer udgifter til materialer til brug for afhjælpning af skaden. Beregningen af pris påbegyndes ved vagtudkaldets start og slutter efter afhjælpning af arbejdet samt hjemkørsel.

Vagtordning med elektriker til virksomheder

Ordningen kan benyttes af både virksomheder og private. Har din virksomhed brug for en fast vagtordning, kan vi ligeledes klare dette. Kontakt os for mere information og en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde.

El installation af professionelle fagmænd

Misfarvede eller varme stikkontakter, stik og ledninger er blot nogle af de tegn på overbelastning af det elektriske system i dit hjem, som en elinstallatør typisk vil detektere ved en gennemgang af din el installation.

Ofte skyldes en sådan overbelastning, at din el installation er nedslidt, fejlkonstrueret eller underdimensioneret i forhold til nutidens krav til hvidevarer, fjernsyn og andre elektriske apparater i dit hjem.

På listen af typiske tegn på, at din el installation trænger til en udskiftning, kan blandt andet nævnes:

 • Misfarvede og/eller varme stikkontakter, stik eller ledninger
 • Varme sikringer og sikringer, der brænder over kort tid efter, at de er udskiftet
 • Elektriske stød ved berøring af elapparater, kontakter, stik, ledninger med videre
 • Jævnlige udfald af HFI/HPFI-afbryder (fejlstrømsafbryder, der virker som hovedafbryder og hermed hindrer brand og stød, og som er et krav i enhver elinstallation i din bolig)

Lad kun en autoriseret elektriker fikse din el installation

Den grundlæggende regel er, at det kræver autorisation at arbejde med de faste el installationer, herunder afbrydere, udtag, eltavler og nye stikkontakter. Det kræver præcision og faglighed at udføre el installationer korrekt, og ofte er det desværre installationsmæssige fejl, der resulterer i store skader.

Lad derfor en professionel elektriker om at ordne din el installation. Ring til os hos RD El-teknik Aps på tlf.: René: +45 60 89 06 84 eller Dennis : +45 31 20 83 70 eller send os en mail på kontakt@rdelteknik.dk. Så rådgiver vi dig til den bedste løsning til din el installation og giver dig et uforpligtende tilbud med på vejen. ?

Andre håndværkere
ALT-I-3 ApS
 • CVR: 32354033
 • Kløvervej 8 B
  2765 Smørum
PB Låse & Sikring ApS
 • CVR: 38212346
 • Niels Ebbesens Vej 22 B, 2 sal
  1911 Frederiksberg
HF Gulv og Byg I/S
 • CVR: 44139774
 • Harestien 16
  2880 Bagsværd
Moweasy
 • CVR: 25557301
 • Skovlytoften 23
  2840 Holte
Torben Poulsen byg ApS
 • CVR: 26442079
 • Nansensgade 31, 3 sal
  1366 København
Krarup Byg & Anlæg
 • CVR: 14665870
 • Sorøvej 21
  4171 Glumsø
J&N Entreprise ApS
 • CVR: 41111895
 • Kildegårdsvej 6
  4270 Høng

Vi finder det bedste tilbud til dig gratis!

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde den rigtige håndværker.