Severin Larsen Møbelpolstring

Møbelpolstring
Elsker du dit møbel eller har det affektions værdi ? så vil du elske det endnu mere efter vi med nænsom hånd giver det nyt liv. Det giver god mening at ”genbruge” et ældre møbel, da de typisk er i en bedre kvalitet end moderne møbler.
På vores værksted udføres polstring og ombetrækning, samt alle typer af reparationer.
Vi arbejder i alle former for stof og læder, og har et kæmpe stort udvalg af møbelstoffer, så vi kan helt sikkert finde det helt rigtige betræk til dit møbel. Vi har også alt i possement (band), agramaner, snore, mv. både danske, franske og engelske.
Skumgummi, og ”gør det selv” artikler kan du også købe på vores værksted I Birkerød, hvis der noget vi ikke har på lager kan vi sikkert skaffe det. Vi har også masser af billige rester og overskuds ruller af stof.

Møbelpolstring af designermøbler
Vi har erfaring i at ombetrække de fleste klassiske danske designermøbler.
Det er meget individuelt om en ombetrækning af et designermøbel vil give møblet en større værdi eller devalurere værdien. Derfor vil vi altid vurdere møblets tilstand og rådgive vores kunder til den bedste løsning. Vi bruger typisk de samme materialer, som møblerne oprindeligt er produceret af, og vi stræber efter at holde møblet så originalt som muligt. Skulle du ønske en møbelpolstring i andre materialer end det originale, har vi masser af lækre kvalitetsstoffer at vælge iblandt.

Ældre og antikke møbler
Restaureres med stor respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner. Vi bruger typisk samme materialer som det originale møbel er ”født med” og bringer det tilbage til oprindelsen hvis det ønskes, men vi kan også sammen designe en original stol i enhver type af materialer. Vi kan også reparere evt. skader og overflader som der måtte være opstået i møblets levetid.

Kontakt og tilbud!
Kom gerne forbi vores showroom og værksted i Birkerød og få en uforpligtigende snak og evt. et tilbud. Kan du ikke finde tid til at besøge vores showroom,
Du er også velkommen til at ringe til os på 3296 3850 / 2196 7058

Om os

Severin Larsen har 40 års erfaring i branchen og er én af de sidste ”ægte” tapetserermestre, der er tilbage i Danmark.
Severin Larsen er ”i tidernes morgen” udlært hos Lysberg Hansen & Therp – den tids store førende virksomhed indenfor eksklusiv bolig- og hotelindretning, hvor alt blev lavet på et meget højt niveau.
I de efterfølgende år dygtiggjorde han sig og fik erfaring med fagets øvrige områder, som gulvlægger, udstillingsdekoratør, sadelmageri, mm. Da han for over 30 år siden blev selvstændig freelancer, servicerede han en række større bolig og møbel virksomheder både her og i udlandet. Han fik også arbejde fra Det kongelige Teater, og i en periode fast job der – hvilket har givet ham en lang række kompetencer indenfor teater dekoration. For 20 år siden besluttede Severin Larsen så at åbne en egentlig forretning med vægt på totalløsninger, så vi i dag forhandler, fremstiller og monterer alt i møbelpolstring, sadelmager arbejde, gardiner og solafskærmning, gulve, gulvtæpper, afpassede tæpper og trappeløbere, vægbeklædning og tapet, dekorations opgaver, sengetæpper, puder og meget mere.
Den erfaring, de tusindvis af opgaver har givet, gør det muligt for os at løse en vifte af forskellige opgaver, så du kun behøver at handle et sted.

Tapetserer:
Håndværker der polstrer møbler, monterer tæpper, gardiner og beklæder vægge med stof, læder eller papir.

REFERENCER (Her er blot et lille udvalg):
Amalienborg
Christiansborg
Ambassader
Det kongelige Teater
Sankt lukas stiftelsen
Giesegård
Købehavns Rådhus
Leverandør til stat og kommuner
Slots & ejendomsstyrelsen

Andre håndværkere
Kenn dit gulv ApS
 • CVR: 39187035
 • Bagsværd Hovedgade 99
  2880 Bagsværd
Tømrer og Snedkerfirmaet Henriksen ApS
 • CVR: 36722908
 • Egegårdsvej 56
  2610 Rødovre
M Andersen Snedkeri
 • CVR: 41600551
 • Lauravej 22, 4 sal
  2500 Valby
JC Anlæg ApS
 • CVR: 37853704
 • Soderupvej 17
  2640 Hedehusene
Fynsk Natur og Havepleje
 • CVR: 43269763
 • Bellisvænget 35
  5800 Nyborg
AMA BYG ApS
 • CVR: 35028501
 • Winthersmindevej 2
  2635 Ishøj

Vi finder det bedste tilbud til dig gratis!

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde den rigtige håndværker.