STEPHEN FLINT V/STEPHEN A. FLINT

Reklamebeskyttet

Få råd og vejledning hos din malermester

En malermester er din ekspert, som kan hjælpe dig med at vurdere, hvilke farver og materialer, der vil sikre dig det bedste resultat med den høje faglige kvalitet, der følger med faglært arbejde og uddannelse.

Vi kan som malermester vise dig et hav af muligheder

 • Hvilken kvalitet maling skal der males med – er det et rum, der har meget slid på væggene, skal der tages højde for vådrum mm?
 • Hvilken struktur ønsker du – er det en facade, der måske skal males med en tykkere maling med struktur, skal der dækkes mørke farver indenunder osv?
 • Og så det, der interesserer de fleste mest: Hvilken farve eller hvilke farver ønsker du på dine flader? Er det et mørkt rum, hvor kommer lyset fra, skal der arbejdes med mønstre og forskellige overflader?

Når du lader en malermester stå for din maleentreprise, hyrer du også en fagmand, der ved, hvordan underlag og fundament skal behandles, inden der males. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvordan der bliver spartlet, slebet, fyldt huller, grundet og klargjort vægge og træværk eller repareret fundament, hvis det er nødvendigt. Des bedre et underlag, des flottere et maleresultat.

Og når din malermester har udført et godt stykke håndværk, er det meget nemmere at vedligeholde i årene fremover. Du skal være glad for det smukke stykke malerarbejde hver dag.

En professionel malermester kan være med til at skabe en investering, du kan aflæse i boligens værdi. Uanset om du selv skal nyde anstrengelserne, eller du hyrer en malermester med boligsalg for øje, er en nymalet og professionelt malet ejendom langt mere tiltrækkende.

At vælge en malermester, der er medlem af Danske Malermestre er din garanti for et godt resultat. Hos malermester Stephen Flint forlader vi ikke en maleropgave, før du er mere end tilfreds. Det er det, vi lever af. Og vi vil jo gerne kunne komme igen.

Lokal malermester der sætter prikken over i’et

Man bliver ikke malermester hen over natten, men er igennem en faglig uddannelse, der sikrer, at det man har lært, også er det, man mestrer, og gerne mere til. Som medlem af Danske Malermestre kan vi give dig en sikkerhed og garanti for, at det er professionelt arbejde af høj kvalitet, vi udfører.

Alt godt malerarbejde starter med en samtale mellem malermester og kunde. Vi tager udelukkende udgangspunkt i dine ønsker og dit budget.

Tag en snak med din malermester allerede i dag

Vi kører hver dag ud fra Humlebæk og maler, og dækker også Helsingør og resten af Nordsjælland. Lad os komme til en snak om dine malerønsker, og hvad vi som malermester kan tilbyde dig. Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på telefon 26 27 42 86 – måske er vi lige ude at sætte en prik over i’et, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

 

Andre håndværkere
HR Mandskab
 • CVR: 39753944
 • Vendsysselvej
  4800 Nykøbing F
2M Murerservice I/S
 • CVR: 39684632
 • Bymuren 135, 2 sal
  2650 Hvidovre
Dybros ApS
 • CVR: 37224529
 • Vibelandsvej 18
  3200 Helsinge
J&N Entreprise ApS
 • CVR: 41111895
 • Kildegårdsvej 6
  4270 Høng

Vi finder det bedste tilbud til dig gratis!

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde den rigtige håndværker.