Vind's Tømrerfirma ApS

Reklamebeskyttet

Dit lokale tømrerfirma på Amager

Er du på udkig efter en tømrer på Amager, der både kan klare store og små opgaver i Kastrup, Dragør eller måske Tårnby? Hos Vind’s Tømrerfirma hjælper vi til, når badeværelset trænger til en overhaling, eller når døre og vinduerne skal skiftes. Men vi holder os naturligvis ikke kun til det, da vi udfører alt inden for tømrer- og snedkerfaget.

Vi er et lokalt firma med 20 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget og er derfor en tømrer med hænderne godt skruet på. Tømrerfirmaet består i øjeblikket af en mester, fire tømrersvende og en lærling, der alle er kompetente til at varetage opgaver for vores kunder fordelt på hele Amager.

Når vi siger, at ingen opgave er for stor til os, så er det ikke bare noget, vi siger. Udover vores dygtige team har vi nemlig også et samarbejde med flere små selvstændige tømrermestre og håndværksgrupper såsom murere, VVS’ere og elektrikere, der kan hjælpe os og træde til, når opgaverne går uden for vores fagområde. Hyrer du os til en opgave, behøver du derfor ikke også at skulle bruge tid på at finde andre håndværkere på Amager, da det er noget, vi som din tømrer kan tage os af.

FOR OS ER KUNDEN VIGTIGST

Overskuelighed & ordentlighed

Når du hyrer en tømrer, er det ikke kun vigtigt, at opgaven bliver udført. Det er også vigtigt, at den bliver udført i overensstemmelse med de ønsker og forventninger, du har. Derfor tager vi dig altid med på råd og lytter til det, du har at sige. Ud fra det kan vi komme med et bud på en løsning, som stemmer overens med det, vi sammen har haft en snak om.

Som din tømrer i Kastrup, Dragør eller Tårnby er det vigtigt, at du kan stole på os. Netop derfor er det essentielt, at du som kunde er i centrum.

Foruden det anvender vi også kun kvalitetsmaterialer med en lang holdbarhed og bæredygtighed i fokus. Det sikrer et sublimt resultat. Hver gang.

LIDT MERE OM OS

Et tømrerfirma på Amager der overholder sine aftaler

Vi kommer desværre ofte ud til kunder på Amager, der har hyret os ind, fordi de er blevet brændt af en aftale med en af vores kollegaer. Det ærgrer os gang på gang, da vi selv er et firma, der går meget højt op i at overholde alle aftaler og have en god og fornuftig kommunikation med vores kunder.

Du kan derfor stole på, at en aftale er en aftale med os. Vi lever af at have tilfredse kunder, som enten vender tilbage med andre opgaver, eller som anbefaler os til andre. Derfor indgår vi kun aftaler, vi ved, vi kan overholde.

Vil du derfor gerne hyre en tømrer på Amager, som du kan stole på, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi leverer kun løsninger, vi selv kan være tilfredse med. Så hvis det lyder som noget for dig, kan du ringe på telefon 30 70 32 53 eller sende os en mail på jv@vindstoemrer.dk for et uforpligtende tilbud.

Andre håndværkere
Moweasy
 • CVR: 25557301
 • Skovlytoften 23
  2840 Holte
K. Hus & Haveservice
 • CVR: 27186289
 • Falen 69, 1 sal
  5000 5000
EC-BYG V/ERIK LILJENGREN CHRISTENSEN
 • CVR: 18699605
 • Ellesvinget 83
  2950 Vedbæk
B.K. Multiservice
 • CVR: 44335077
 • Kvægholm 8
  4281 Gørlev
HVG Byg ApS
 • CVR: 40660577
 • Ejby Industrivej 2
  2600 Glostrup
J&N Entreprise ApS
 • CVR: 41111895
 • Kildegårdsvej 6
  4270 Høng

Vi finder det bedste tilbud til dig gratis!

Kontakt os i dag og vi hjælper dig med at finde den rigtige håndværker.